E-Assessement Alphabetic Greek

DUOLINGO LEARN GREEK

Συγγραφέας: DUOLINGO

Μάθε Ελληνικά με τη μορφή παιχνιδιού διαθέτωντας 5 λεπτά την ημέρα.

Τύπος Πόρων: ΑΛΛΑ

Σύνδεσμος: https://www.duolingo.com/course/el/en/Learn-Greek

Γλώσσα: Inglese, Čeština, Tedesco, Eλλnvιkά, Español, Français, हिंदी, Bahasa Indonesia, Italiano, 日本語, 한국어, Nederlands, Polski, Português, Română, ภาษาไทย, Türkçe, Українською, Tiếng Việt, 中文.

Τεστ αξιολόγησης βασικών δεξιοτήτων

Συγγραφέας: Milena Angius e Sara Brattoli

Το τεστ στοχεύει στη γνώση βασικών δεξιοτήτων γραμματισμού και έχει σχεδιαστεί για αναλφάβητους ή ασθενώς μορφωμένους μαθητές στο L1 ή για όσους έχουν ελάχιστη γνώση του λατινικού συστήματος. Το τεστ αναφέρεται στα επίπεδα Pre Alfa A1, Alfa A1 και Pre A1 στον ορισμό που δίνεται από το ιταλικό L2 στο μεταναστευτικό διαγωνισμό0 γλώσσας- Πρόγραμμα και περιγραφές από τον αλφαβητισμό A1 από τους Alessandro Borri, Fernanda Minuz, Lorenzo Rocca, Chiara Sola, Loescher Editore , Τορίνο 2014 , με ιδιαίτερη προσοχή στο TTC – Cross Table C

Τύπος Πόρων: PDF

Σύνδεσμος: https://italianoperstranieri.loescher.it/post/test-di-valutazione-di-rilevazione-delle-competenze-di-base-5970

Γλώσσα: ιταλικός

Deutsch Einstufungstest/Sprachtest

Συγγραφέας: Spolight Verlag GmbH e telc GmbH

Αυτό το τεστ γλώσσας διευκολύνει την αρχική αξιολόγηση του τρέχοντος επιπέδου γλώσσας σε μόλις 15 λεπτά και μπορεί να εφαρμοστεί για πολλές γλώσσες. αναπτύχθηκε σε ευθυγράμμιση με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τις Γλώσσες, το οποίο οργανώνει τη γλωσσική επάρκεια σε έξι επίπεδα, από A1 έως C2. Ωστόσο, το επίπεδο δυσκολίας της εργασίας είναι μεσαίο. Το τεστ διευκολύνει την αυτοαξιολόγηση της κατανόησης ανάγνωσης και ακρόασης, του λεξιλογίου και της γραμματικής. Παραδείγματα ασκήσεων είναι: συμπληρώστε τα κενά. πολλαπλής επιλογής κ.λπ. Τα αποτελέσματα είναι λιγότερο πειστικά για τις γραπτές δεξιότητες και την προφορική έκφραση. Μετά την ολοκλήρωση του τεστ γλώσσας, ο χρήστης λαμβάνει τα αποτελέσματα μέσω email ως αρχείο pdf, ώστε να μπορεί να εκτυπωθεί. Τα σχόλια επισημαίνουν συγκεκριμένα γλωσσικά λάθη στις απαντήσεις σας και περιέχουν επίσης συστάσεις για το πώς να βελτιώσετε συγκεκριμένες γλωσσικές δεξιότητες.

Τύπος Πόρων: Online

Σύνδεσμος: http://www.sprachtest.de/

Γλώσσα: Γερμανός, Διατίθεται για Αγγλικά, Αγγλικά Επιχειρήσεων, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά

Deutsch-als Fremdsprache - Niveau A2

Συγγραφέας: Cornelsen

Αυτό το εργαλείο επιτρέπει την αυτοαξιολόγηση των γλωσσικών δεξιοτήτων στο επίπεδο Α2. Το τεστ αποτελείται από 29 εργασίες και διευκολύνει την αυτοαξιολόγηση της κατανόησης ανάγνωσης και ακρόασης, του λεξιλογίου και της γραμματικής. Η προφορική παραγωγή δεν αξιολογείται. Τα αποτελέσματα των δοκιμών παρουσιάζονται σε μια σαφή αναφορά. Παρέχει ανίχνευση αν ο χρήστης πρέπει να βελτιώσει τις γλωσσικές του δεξιότητες για ένα χαμηλότερο ή υψηλότερο επίπεδο ως Α2.

Τύπος Πόρων: ΑΛΛΑ

Σύνδεσμος: http://www.cornelsen.de/sites/einstufungstest

Γλώσσα: Γερμανός

Nahono: método de lectoescritura para persoas inmigrantes de lingua árabe

Συγγραφέας: María Eugenia Gómez André

Διαδικτυακό φύλλο εργασίας για τη διδασκαλία δεξιοτήτων γραμματισμού σε μετανάστες με μητρική γλώσσα τα αραβικά. Επικεντρώνεται στην ανάγνωση και τη σύνταξη γραμμάτων, λέξεων και σύντομων προτάσεων.

Τύπος Πόρων: PDF

Σύνδεσμος: https://www.edu.xunta.gal/portal/nahono

Γλώσσα: Ισπανικά

Enseñanza del español para extranjeros

Συγγραφέας: Centro de Educación de Adultos de Castuera, Extremadura

Διαδικτυακό μάθημα οργανωμένο γύρω από θέματα για τη διδασκαλία δεξιοτήτων γραμματισμού σε (σχεδόν-) αναλφάβητους ανθρώπους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για διδασκαλία όσο και για αξιολόγηση.

Τύπος Πόρων: PDF

Σύνδεσμος: https://cepacastuera.educarex.es/web/index.htm

Γλώσσα: Ισπανικά

uTalk Greek

Συγγραφέας: uTalk

Εδώ μπορείτε να μάθετε να μιλάτε την ελληνική γλώσσα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Γιατί λειτουργεί:

  1. ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ: Ηχογραφούμε φυσικούς ομιλητές, ώστε να ακούτε κάθε λέξη να προφέρεται καθαρά. Μιμηθείτε την προφορά τους και συγκρίνετε τον τονισμό σας με τον δικό τους. Εξασκηθείτε μέχρι να το κάνετε σωστά – μπορείτε ακόμη και να επιβραδύνετε τον ήχο αν είναι πολύ γρήγορος.
  2. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ. Τα θέματα χρειάζονται περίπου δύο έως τρεις ώρες για να ολοκληρωθούν. Αλλά μπορείτε να βουτήξετε για μόλις πέντε λεπτά τη φορά ή περισσότερο. Με 60+ θέματα, αυτό είναι συνολικά 180 ώρες μάθησης.
  3. ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ: Ελέγξτε τις βαθμολογίες σας στις γραμμές προόδου σε πέντε προοδευτικΉς δυσκολίας παιχνίδια. Για να λάβετε πλήρη βαθμολογία, θα πρέπει να γνωρίζετε τις λέξεις καθώς και τη δική σας γλώσσα.

Τύπος Πόρων: ΑΛΛΟΣ

Σύνδεσμος: https://utalk.com/en/store/greek

Γλώσσα: Αγγλικά + Όλες οι γλώσσες